Friday, 11 January 2013

HARI JUMAAT :)

Assalamualaikum..

Heeeeee...sukeeeeeeeeeeeeeeeeeee sebabnya..hari ni hari jumaat yer para hadirin sekalian...yang laki tu boleh ke masjid yer..solat jumaat..yang perempuan kita solat zohor yer...heee...aku sonok hari ni bukan apa..ye la aku cuti *untuk pantai timur*..yuhuhu....*xcited boleh cuti macam ke ko cuti sepulu hari..satu hari je pun..*

So menu kita pada hari ini..adalah laksa lemak..ala yang kuah putih tu yang buat dengan santan pastu ada ulam2 sikit..macam taugeh, timun, kacang panjang n ulaman hijau sikit...sodapp......walah...

oke lah tu je pun nak hupdate..hahahhah.....

sorry gmbar xder..makanan kita x siap lagi...heee..

thanks for viewing my blog yang ntah pape ni.. (^ - ^)v

No comments:

Post a Comment