Thursday, 21 November 2013

Logic + Imagination = ?

Assalamualaikum..

pong..pong...huhuh...amboi tajuk..wakaka...
bukan nk citer masalah matematik ea..tapi benda lain...sebab tuan belog ni xsuka akan mateatik ituuuu..weee...suka design sahaja..dan ini dia...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


so, jawapan dia...??
haaaa..jawab sendiri la kan..hekehek...

tata 
wee > _<










Monday, 11 November 2013

Ketika Kita Mengeluh.. (- , -)'

Assalamualaikum..

Hai..

Dua tiga menjak nih rasa lemau jer badan ni...tapi ada dua tiga hari je lagi ni....acane tu??rasa nak demam pun yer jugak..ni pun dah rasa panas sejuk panas sejuk jer...hukhuk...harap-harap semuanya dalam keadaan oke la yer.. :) 
nah ni ada nak share sepatah dua kata...sama-sama lah kita muhasabah diri dalam apa jua keadaan sekalipun ea...



sharing is caring.. (^_^)v

tata..



Friday, 8 November 2013

Masalah yang tak diundang..

Assalamualaikum...

hai...

Kadang-kadang kita tak jangka sesuatu masalah tu akan datang bila..? bagaimana ? kat mana ? dalam bentuk apa kan??wah da macam kena buat karangan...kena ada 5 question why??hahhaa..
oke tak kelakar (@ _@)..aku just nak share apa yang aku buat ni jer...atas korang la macam mana nak nilainya..just sharing....
 
 
itu sahaja.... itu jugak untuk diri aku sendiri...
(^_^)v tata..


Monday, 4 November 2013

Maal Hijrah 1435

Assalamualaikum....

Semua orang tahu kan esok kita da nak masuk tahun baru buat semua umat islam.
da 1435 H dah...ermm cepat masa berlalu..entah sempat ke tak nak mencapai hari-hari yang berikutnya kan??? :'(  apa yang kita perlu buat adalah beribadah sebnyak mana yang mungkinn kt Dia..InsyaAllah oke..
tak pe lahh wish awal sikit..oke la tu ada beberapa jam lagi nak mencapai waktu kemuncak kita..hee..jangan lupa doa ea.. :)
nah!! hadiah sempena tahun baru ni..


Salam Maal Hijrah 1435 kepada semua umat islam....
moga kita dapat perbaiki apa yang kurang...dan berubah untuk kebaikan..amin..

(^_^)v..





Saturday, 2 November 2013

:: Design 3

Assalamualaikum...

Olla..bersua kembali setelah lama x menjelma dalam maya ni....caitt!! ayat ntah pape jew...sebenarnya banyaaakkkk nak cite sini, tapi tak kesampaian jugak atas reason yg biasa...tak payah la nak mention kenapa, nanti kang tak pasal aku lari kaki ayam, selipar kat tgn..sebab nak lari laju lagi takut kena kejar ngan korang alasan yang same jer....macam laju jew..macam laju jew..wakakak...opsss !!

Dah melalut kan?
tengok.... dah tak der dah idea yang tadi mencurah-curah keluar...ermmm..huahua...ni nak share design kita yang selama kita tak update blog..kita buat ni lah..salah satunya sebab benda alah ni la...tak pasal-pasal jadi mangsa kadaan..hee...tapi betol lah..!

sila lah jamu mata...
.
.
.
.
.
.
.



















Dah..itu dulu yew...tata

pape hal contact kat email ni : wanina03@yahoo.com