Sunday, 23 November 2014

ADA LAGI RUPANYA..

Assalamualaikum..


Tak tahu macam mna nk start karang mengarang dalam blog ni ha. Rindu nak membebel yang ntah pape dalan blog ni. Banyak yang ak pending cerita. Nampak tak last ak post entry awal tahun. Bulan Januari. Pastu tiba-tiba muncul balik diakhir tahun. Bulan November. Kahkahkah. Rasa nak lempang diri sndiri, apa la punya pemalas. Dlu kemain beriya nk update tiap-tiap hari. Ala tak hari-hari pun at least seminggu sekali.

Sekarang? None hadooo. hahah dasar sangat kan. Dah nk akhir-akhir tahun da kita ni kan. Banyak benda da yang terjadi kat dalam hidup ak. Tahun lepas status da jadi tunangan orang. Tahun ni da tukar status pula.haaaaa. da tiga bulan berlalu baru terhegeh-hegeh ak nk up kat blog ni. Heeee.

Nanti la yang pasal ak tukar status lain pada tahun 2014 tu ak cerita di lain hari. Sekarang ni nak membebel yang ntah pape je.

Bila da ada instagram ni makin malas ak nk update blog. Yer. Betul. Sbb instagram ni senang ko up gambar then taruk caption, yang mna rasa nk tag dkat fb pun boleh je. Pastu tekan tanda right kat atas tu, dia buff........ terus jadi 1 post. Setel. Hehee..

Tapi blog ni pun salah satu nk menyelesaikan isu instagram dan fb ni. Sbb apa. Bila di instagram dan fb ni caption biasa-biasa je kan. Pastu ada pulak manusia yang salah faham akan caption tu. Jadi, dengan blog ni lah ko boleh jelaskn apa yang betul sebetul-betulnya. Kan? Karang je apa yang kita rasa betul.

Nampak tak yang ak da kemaruk nak menaip. Hahha jadi panjang pulak 1st entry di akhir tahun ni. Kikikiki.

Eh. Sebenarnya header kat atas tu pun nak tukar tau. Macam tak sesuai jer header yang macam gitu sekarang. Kata da tukar status kan. *^▁^*

Nanti lappy da oke baru kita adjust balik. Sebenarnya ak publish ni pakai phone jer. Lappy primadona merah ak rosak. Lahaiii. Dia tak pernah nk rosak. Cukup-cukup 4 tahun terus dia kasi putih itu screen ermmm.. tak pe. Nanti da oke kaw-kaw kita update blog. Boleh caye ke?hahahha..anggaplah ak bergurau di suang hari.

Dah la. Kat sini dulu la ak membebel nanti ntah kemana-mana pulak. Walapun tak ramai follower kan. Tetap nk syok sendiri.eh blog kita kan. Suka hati lah. Lariiii..Hahah

Tata. :)