Wednesday, 8 May 2013

Design Sendiri..

Assalamualaikum..


Bercerita pasal design aku masih suam-suam kuku kaki erk..Tapi aku cuba buat yang terbaik untuk customer..iyelah kena jaga diorang.. kan lari pegi kedai sebelah siapa yang salah???huhu..

Bagi aku pngalaman belajar dengan bekerja tu lain..lain bebeno..masa belajar dulu kita dalam lingkungan kita-kita jer..iyelah kalau tak siap assigment pun masih boleh di maafkan lagi...paling-paling komang pun result down terus tak pun kena repeat paper sem depan..hahahah...yang ni memang tahap tak boleh blah...tapi dikira oke lagi sebab akan cover balik pada sem akan datang..dan seterusnya..pastu bodek lec. dan macam-macam stail lagi masa belajar dulu...

Tapi bila dah kerja, kena punhcurd mengikut masa..kena bangun awal pagi..balik petang hari.. amat memenatkan badan lorh...kena layan customer yang pelbagai ragam..ada yang oke..ada yang tak berapa oke..yang kena perah otak agar keluar idea-idea yang bernas lagi berguna...time mata kabur-kabur.. kena tahan diri  dari terus tenyeh mata kang tak pasal-pasal terkeluar biji mata....huhuhu...

Tapi aku buat design sebab aku suka dengan benda alah ni..kikiki...bila da suka kompen akan buat...dan ianya mengikut mata memasing..yang ni kata lawa..yang ni pulak ish hodoh bebeno la..haaaa...tak ke rasa nak pegi terjun perigi kan...hilangkan sikit panas yang melanda tu...hikhik...tak per seni itu subjektif  #sedapkanhatisendiri.. (- . -)'

Aku tak mo citer panjang lebar....ini adalah salah satu dua tiga keping contoh artwork yang aku telah siap..

Yang ni bunting/banner..tak kiralah untuk majlis apa-apa pun..aku buat yang termampu aku..


bunting 1

bunting 2

Yang ni banner

banner 1
banner 2 *paling simple*
Ini pulak Flyers/Templete
flyers 1

flyers 2 

Ini Businesskad
Businesskad 1



Ini lah antara artwork-artwork yang telah aku siapkan..untuk sapa-sapa yang berminat/pertanyaan tentang design kew..saiz kew..harga kew.. boleh contact aku kat
 email ni ea : wanina03@yahoo.com

p/s: aku just design sahaja dan aku tidak print out kan benda ni..aku buat sedaya termampu aku tau..sangat-sangat appreciate kalau seseorang tu suka design yang aku buat...

Thanks.. sokongan dari semua amatlah dihargai..

(^ - ^)v


Nota.kecik.sgt : artwork seterusnya akan aku updatekan dari semasa ke semasa....




No comments:

Post a Comment