Wednesday, 28 November 2012

Lamanya...

assalamualaiakum semua...

hik..hik..untuk awet muda kan kena la tenyum2..arghhhh...!!!
ha..ha..ha.. suka pulak..sebaaabbbnyeeeeee..*bkn sbb kita jd xbetol da skang*

Tp....aku da lama x bukak ini BLOG!!
da makan tahun blog ni,yew la dlu buat masa aku blajar lagi
skang da keje da pun kalau x silap aku 1tahun kot..uishh gila lama 2..ad mcm2 sawang dlm blog nih..
ish..ish..

kenapa???
 ayat pertama untuk BLOG kesayangan i ni..kenapa da lama x on blog ni
mcm ni cite dia.. meh aku cite cket sebanyak eh..

oke dlu aku  x berapa nk pandai tau buat ini BLOG..tp aku jadi teruja sebab 'kupu-kupu'
aku yg sorang 2 la..heee...kononya dia la yg bg galakan utk aku..hahah*mcm nk msok belajar je ko ni kn* 

then aku pun buat la, pong pang pong pang jd la..tp sekojap ajo..kerana tahap assigment aku masa 2
melampau u ollss...haih penat tau..*mcm la ko sorg blaja kn..alasan sgt nina oit*
kerana tahap kemalasan aku yg gila melampau terus akaun BLOG aku ni senyap x berpenghuni..cian.. :( pastu aku biarkn dia terkapai-kapai keseorgn nk buat s.o.s pn x buleh..hahahah..jd sorng2 lah dia kt situ..huhuhu

Kenapa???
lagi sekali sebabnya aku bukak blik ini BLOG adalah 
kerana aku mcm teruja dengan BLOG-BLOG yg ada kt dunia tanpa sempadan ni kan.. skang nih
ye la kalau korang tgk skng pun da bnyak kn BLOG nenek2 pun ada buat *ada x..aku hentam sajew*huhu,mcm2 pulak 2..kn..kn..

so..the end of story..aku pun keje kan 
aku keje grapik designerrr jd kene la mengesearch*sory bhs pnya la yg sdn.bhd*huhu
gambar2 untuk d muat turun kt art aku..jd tgh search 2 kadang2 aku jmpa BLOG.. 
pelik gak kan ye la aku search benda alah len tp yg kuar bnda lain..ermm..*iyo la 2 hap..hap..p aku sonok smpai beronok-ronok..hahahh*
bkn nk mengular eh*da skang ko buat apa nina oiitt*hahaha..syhhh..diam2 sudaaaa.

oke so dari situ aku suka la nk berBLOG balik..mcm bestttt jeeeeeerrr...tgk engkorang bercerita ceritut
dari BLOGGER-BLOGGER yg meletopss n gorjes gituu..aku suka..hihi*lg sekali utk awet muda*bling2..

aku on balik ni pun bkn nk glamerress hee..p aku nk jadikan BLOG ni utk aku bercerita ttg aku la sdkit sbyak..ye la org kata BLOG ni mcm diari tp kenapa bg tatapan umum baca siap buleh I FOLLOW lg..kiki
yew la yg aku tgk tulisan tgn dari BLOGGER2 pn bkn fully kisah idop diorg kn..mgkin ada yg perlu n mgkin ada yg x perlu ..kn..kn.. xgituuu???

jdiiii....aku pn nk beBLOG kembali....hik..hik...sudilah jd tawan ite eh semua.. <<  >>





Kembali....

Assalamualaikum..