Friday, 15 May 2015

Illustrasi Alonso Mateo

Assalamualaikum..

Hey korang, pernah dengar tak nama budak ni? Aku first tahu pasal budak ni bila aku seacrh google nak buat design masa tu. Aku taip style kot ke acane dah. Tup keluar gambar budak ni, apa lah yang hensem sangat ni! Kecik-kecik dah hensem ni ish gaya ada semua lengkap cumanya kecil lagi tak 
dapat den nak menekelnye bahahahah..

Alonso ni memang fesyen untuk budak laki-laki yer. Style sangat lah. selalu gak stalk insta dia. hahahah owh lagi sekali aku ni banyak sangat masa yang terluang itu  -..-' 

Bila dah tengok rasa terdetik di hati ni yang nk illus kan gambar budak ni, nak uji aku punya tahap trace AI. ni. so ini lah dia. heeee


Alonso Mateo


Dia punya nk trace ni aku ambil masa yang agak panjang jugak ye tambah-tambah lagi masa tu aku masih lagi kerja so, bila dah takde kerja baru aku setelkan traace gambar dak ni. Tapi serius masa yang panjang untuk aku buat. Tapi nk jugak buat jugak aku suka cabar diri sendiri dalam proses design ni. Ntah la rasa kena habiskan. So, ini lah dia. hewhew

Masih dalam proses pembelajaran lagi. Ajarkan aku, jika aku ada salah. :)

Tata.





2 comments:

  1. ecah pun baru tahu ni. so cute the illus.. heheheh nice job

    ReplyDelete
  2. ye ea. hee style kan dia. tq :)

    ReplyDelete