Saturday, 14 December 2013

Lagu Embun Pagi..Bunga Merah Punya..

Assalamualaikum..

Weeee.. >_<  hari ni nak cite pasal lagu ni lak hujan-hujan macam ni.fuhhhh boleh layan gak.....sebenarnya aku tak tahu pun kewujudan cite ni..tapi yang aku tahu si izzue islam ni ada buat drama muzikal..jadi tak der lah nak pegi google ke apa kan.. nampak tak kepochi di situ.hahaha. Ye la dah aku tengok tu pun episod last..hahahah terkebetulan lalu depan tv eh.eh. izzue la. stop jap. tengok. rupanya episod last dah.haha vongokss betol. Tapi cite ni dah lama. Cuma nak gitahu lagu dia best. Bagi akuuu laaa. :)

 Bila cite melayu jadi muzikal macam tak syiokk lak nak tengok. Hindustan mari tarak apa..huahau...

Esoknya terus google lagu-lagu diorang..sedap didengar jugak...salah satunya adalah lagu ni lah..embun pagi..yilek jew.....biasa sesebuah lagu ni kan ada maksud tersirat lagi berlirat.. tapi yang ni tak de lah sangat..dah la pendek jew..

Kan? suka je dengar suara izzue ni...heee...

takat ni je dulu nak gitau..pape hal kita bersua lagi..oke?

tata...(^_^)v















No comments:

Post a Comment