Monday, 30 December 2013

:: Design 5

Assalamualaikum..



Penat je 2 3 hari ni. Tak tahu kenapa. Gini lah keje ngan orang kan. Ish tak kan ngan lembu lak. huhu
InsyaAllah boleh keje sendiri. No more punchcard, No more rehat 1 jam saja, No more cuti  1 hari saja.  Dan segala mak nenek No more lah! sobbss :(

Dah la nak emo-emo lak. Boring kot asyik tu je modalnya. kahkahkah. Gelak amek hati. *..*

Ni ha design kita yang dah siap di design. Semua yang customer tengok dulu baru aku proceed. Terima kasih ^,^

.
.
.
.
.

.
.
.
.



















Itu je..

Dah kenapa tuan blog nih. macam malas jerrrr.... Memang pong.!!huhu
Sape-sape berminat email kita ea. kat page design ada email kat situ.

Oke tata..



No comments:

Post a Comment