Saturday, 23 March 2013

DOWNLOAD FONT...

Assalamualaikum..

Bersua kembali..ini lah jadinya bila ada kerja banyak tapi idea is tak coming-coming..!! rasa nak korek jer kepala otak ni suruh diorang keluar*hiperbola yang sangat tinggi*huhu..

jadi marilah kita berkongsi ilmu pengetahuan ini yer...biasanya lah kan...kalau aku download font aku akan download kat dafont

bila korang masuk web dia tuh korang boleh pilih tulisan mana yang korang suka n rasa berkenan kat hati tu kan..bila dah keluar font-font tu semua boleh la download sesuka hati..tapiiiiii..jangan sesekali pilih yang ada 'donate' tuh...
yang ada 'download' sahaja boleh..

oke sekian sahaja..nak gi makan coklatsnickerbanyakbanyakbanyak mana tau idea mencurah-curah coming kan...haha

tata..
adios amigos
wassalam!..

No comments:

Post a Comment