Saturday, 2 November 2013

:: Design 3

Assalamualaikum...

Olla..bersua kembali setelah lama x menjelma dalam maya ni....caitt!! ayat ntah pape jew...sebenarnya banyaaakkkk nak cite sini, tapi tak kesampaian jugak atas reason yg biasa...tak payah la nak mention kenapa, nanti kang tak pasal aku lari kaki ayam, selipar kat tgn..sebab nak lari laju lagi takut kena kejar ngan korang alasan yang same jer....macam laju jew..macam laju jew..wakakak...opsss !!

Dah melalut kan?
tengok.... dah tak der dah idea yang tadi mencurah-curah keluar...ermmm..huahua...ni nak share design kita yang selama kita tak update blog..kita buat ni lah..salah satunya sebab benda alah ni la...tak pasal-pasal jadi mangsa kadaan..hee...tapi betol lah..!

sila lah jamu mata...
.
.
.
.
.
.
.



















Dah..itu dulu yew...tata

pape hal contact kat email ni : wanina03@yahoo.com










No comments:

Post a Comment