Saturday, 3 December 2016

Sembang kosong

Assalamualaikum..

Lamanya tak update blog nih. Last hari tu pasal Ramadhan al mubarak. Kihkih
Nak masuk tahun baru dah kita ni kn. Muhammad Syauqi Najwan pn dah 1 tahun 5 bulan. Rasa baru je beranak kan dia biasa la mak-mak punya perangai kn memang macam ni. Rasa kejap lah, rasa anak dah remaja sangat lah, macam-macam lah. Alhamdulillah sihat je anakanda sorang ni. Lasak dia makin menjadi-jadi. Apa yang kita makan itulah yang dia nak jugak. Perangai kn sebijik papa haha papa jugak yang disebijikan. 

Takde apa nak diceritakan pun. Kehidupan surirumah yang berjaya kan kisah dia biasa-biasa jelah. Hahaha. Anak dulu yang dikisahkan suami jatuh no 2. Boleh? Tapiiii syurga isteri tetap di bawah kaki suami. Gituuu. 

Rindunyaa kat kampung. Musim tengkujuh macam ni lagi rindu. Tengok air banjir . Kita tengok je ok  dah remaja senja dan anak sorang ni haruslah tengok je. Dolu- dolu boleh la kau nak berenag kuak lentang ke kupu-kupu ke silakan lah. Haahhah. Tapi time banjir ni jgak lah yang aku akan skip kerja satu atau dua hari. Kata banjir kannnn.. muahahaha. 

Besar harapan aku minggu depan nak balik kampung ni, tak de lah jalan ditutup ke air banjir da naik paras-paras hidung ke. Uish pikir-pikir kan seram pulak. Harap oke lah. 

Update satu entry ni pn da tertangguh- tangguh. Haha sibok bebenor bunyinya. Anak sorang je ni, macam mana lah yang dua tiga orang kecik-kecik tuh kan. Salute springgg lah kat mommy-mommy tuh. Kental. 

Selalu update dekat instagram je  lebih. Hee situ senang mudah dan tangkas. Kahkah. 
Oke gerak dulu lah. Tata

No comments:

Post a Comment